Tevékenységeink

Generál kivitelezés

Munkáink nagy részét építőipari fővállalkozóként és generál-kivitelezőként teljesítjük a teljes körű építés, átalakítás és felújítás területén. Ehhez megbízható hátteret biztosítanak lendületes csapatunk tagjai: tapasztalt szakembereink, mérnökeink, műszaki vezetőink, alkalmazottaink, valamint a stabil alvállalkozói kör. Célunk, hogy a megrendelőinket teljes mértékben tehermentesítsük a kivitelezéssel járó problémák megoldásában az első mozzanatoktól a kulcsrakész állapotig.

Belsőépítészet

Belsőépítészeti megoldások üzlethelyiségek, irodaépületek, ezen belül A+ kategóriás igényes irodák, üzemcsarnokok, bevásárló központok enterieur kialakítása. A különleges, egyedi építőipari és tervezési megoldásokat egyre többen keresik és kedvelik. A személyre szabott, igényes megoldásoknak köszönhetően, hazánkban is egyre többen döntenek a minőségi, exkluzív kivitelezés mellett. Szeretünk egyedi megrendeléseknek eleget tenni, minőségi anyagokból a legkiválóbb munkavégzéssel. A kivitelezés teljes időtartamára közvetlen és folyamatos kapcsolattartást biztosítunk. Ügyvezetőnk és vezető műszaki szakemberünk napi kontrollal, folyamatos helyszíni felügyelettel biztosítja a megbízható, minőségi munkavégzést, az azonnali problémamegoldást és a maximális figyelmet a Megbízó elvárásai szerint.

Tervezés – Házépítés

Célunk, hogy a település környezetébe harmonikusan illeszkedő, komoly építészeti értéket képviselő, továbbá magas használati értékű otthonok szülessenek. Az építtetői igények, szokások, az életvitel sajátosságai, a mindennapok ritmusa alapján áll  össze egy tervezési program, melyet ötleteinkkel, az építési helyszínen készített tömegvázlatainkkal összhangban jelenítünk meg az első, már ekkor is számítógépes CAD programmal készített vázlattervben.

Iroda, eladó és kereskedelmi terek építése

Vállaljuk irodaházak bérlői irodaterületeinek, közösségi- és recepciós tereinek, bevásárló központok  üzlethelyiségeinek, csarnok jellegű épületek iroda- és szociális blokkjainak az épület tartószerkezeti megépítése után a teljes körű befejező szakipari munkálatait (FITOUT) generál kivitelezésben. Felkészült szakembereink és szakosodott, rugalmas, jól szervezett kivitelezői csapatunk által garantáljuk a magas színvonalat és minőséget úgy építészeti, mint elektromos és épületgépészeti szakterületen egyaránt

Lakás és Házfelújítás

Jól képzett, minőségi munkát végző csapatunk magas színvonalon, minőségi anyagok felhasználásával végzi a felújítási munkálatokat, Pest megye egész területén. Megkíméljük megrendelőinket attól, hogy a felújítás munkafázisaira külön-külön szolgáltatói cégekkel kelljen szerződniük, hiszen a kivitelezés tekintetében teljes és széleskörű szolgáltatást biztosítunk.

Az alapanyagoktól, a szükséges engedélyek beszerzéséig, mi mindent megoldunk. Kiterjedt profilunk a legapróbb részletekben is a segítségére lesz, legyen szó akár nyílászárók cseréjéről, akár vízszerelési vagy fűtésszerelési munkálatok elvégzésérőlsőt a villanyszerelési feladatok elvégzését is ránk bízhatja. Ügyfélközpontú szolgáltatásainkkal biztosítjuk, hogy a legegyedibb igényekre is tőlünk kérje a megoldást.

Felújításoknál, szereléseknél, a jövőre szóló újabb tervekkel és elképzelésekkel is számolva, olyan szakmai megoldásokat kínálunk, amelyek a lehető legpraktikusabb módon teszik megvalósíthatóvá ügyfeleink elképzeléseit.