V175 (WALLIS Irodaház) – Swat bérlemény kialakítása

Nemrég készültünk el a SWAT Privat Group Kft. legújabb székhelyének kiépítésével, teljes padló és mennyezet felújítást valamint alaprajzi átépítést végeztünk.

Astoria – Coffe Shop Company

A belváros egyik legpatinásabb területén az Astoriánál kértek fel minket, egy új Coffe Shop kialakítására. A generálvállalás berkein belül végeztük a helyiségek elektromos, gépész, illetve egyéb szakipari munkálatait.

Máriássy Ház – Strabag Pfs bérlemény

A Lurdy Ház közelében lévő Máriássy ház III. emeletén építettük ki az ország egyik legnagyobb épület üzemeltető cégének székhelyét, innovatív burkolati és merész színösszeállítást valósítottunk meg

Máriássy Ház Dr. Light bérlemény

A Máriássy irodaház földszintjén építettük ki a Dr. Light gyógyászati lámpákkal foglalkozó cég előadó termét és egyben székhelyét. Az építészeti átalakításokat, teljes elektromos kiépítést valamint vadonatúj vizesblokkot generál fővállalkozásban saját létszámmal végeztük.

Millenáris Irodaház- Randstad Bérlemény

A Millenáris Park közelében található Millenáris Irodaházban kértek fel minket a rohamosan fejlődő fejvadász cég a Randstad 4. budapesti irodájának megépítésére. A képeken jól látható hogy az előző kiépítés sivárságát egy új, élénk színvilágú és modern illetve hagyományos burkolatok merész keresztezése váltotta. Egyedi geometrikus ábrák, kő mintájú meleg burkolatok, és egyedi tervező által megálmodott lámpák tették különlegessé a megjelenést.

Dohány utca – Bérlakás kialakítás

A napjainkban szokásossá vált, napokra bérelhető lakás kiadásával foglalkozó tulaj következő lakását újítottuk fel, és tettük kielégítővé a jelenkor elvárásainak. Vegyítettük a XXI. Század modern gépészeti és elektromos technológiáit a terület patinás építészeti megjelenésével, berendezési szokásaival.